Youtube - alphaMatrixDK Facebook - alphaMatrixDK Instagram - alphaMatrixDK

  alphaMatrix tilbage efter lang pause

Date: 03.03.2011 - 21:03
Poster: chil

Efter et par års pause fra Source scenen er Jeppe BRUMME Jakobsen nu tilbage i trænersædet for alphaMatrix's Counter-Strike:Source team. Med sig på holdet får han selskab af to gamle følgesvende i form af Jesper Ricehigh Rishøj og Morten Konsekvnz Schmidt. Ricehigh siger måske ikke folk så meget, men vi så ham for år tilbage i alphaMatrix's startfemmer, faktisk helt tilbage til 07/08 hvor de b.la. deltog til SLAP LIVE #14. Konsekvnz har nok gjort sig mere kendt på Source scenen da han var med til at bringe alphaMatrix til toppen af dansk Counter-Strike:Source i 2009, hvor de endte på en flot 7. plads ved SLAP LIVE #17, med sejre over bla. Denmark fnatic.MSI, men desværre måtte se sig slået ud af Denmark Team DSRack i en kamp som røg i overtid.

Udover de to gamle kendinge får han selskab af et andet ikke helt ukendt ansigt nemlig Peter MVPede Jeppesen, som før har spillet på samme hold som BRUMME. Dog ikke i Counter-Strike, men i Call of Duty 4: Modern Warfare, der dannede de nemlig hold sammen i perioden Okt. 2009 - Maj. 2010 hvor de spillede for Denmark Team XLBet, hvor de bla. fik en flot femte plads ved TLD-Lan.

Derudover har holdet været over på cs 1.6 scenen og fisket Mads Maze_R Rasmussen op. Maze_R er en gammel ræv som huskes mest for sin tid i Denmark Lassur.dk som var at finde i SLAP 1. Division Online.

Ikke nok med det, så har holdet også erhvervet sig spilleren Mads ml Ladegaard, som kommer fra et ophold i Denmark Zone-Gaming. Ml er et mindre ukendt blad på den danske Counter-Strike scene, men holdet mener han har potentiale og allerede er godt på vej.


Statement fra Brumme:
Der er med stor glæde at jeg idag kan meddele at alphaMatrix og ikke mindst jeg selv igen er aktiv på Source scenen.
Vi har dog ingen intentioner om at prøve at nå til tops, da vi primært spiller for hygges skyld men dog stadig gerne vil have lidt seriøsitet indover.
Denne gang er der sket lidt ændringer i lineup kontra sidst i så noget til os, i det at QSPR stadig er inaktiv og pleiholt har skiftet spil og er at finde på COD4: MW scenen. Men helt ukendt er det dog ikke da Konsekvnz og Ricehigh er tilbage.
Derudover har vi fået følge af en 1.6 spiller i form af maze r. Et sådan skifte tager selvfølgelig altid lidt tid og tilvending, men maze r har lyn hurtigt fået stabiliseret sig på et nogenlunde niveau i Source og det går kun frem af! Yderligere har vi fået fat i ml fra zone-gaming.
Så tænker i nok.. "jamen det var jo seks spillere?!" Og ja det er fuldstændig rigtigt, ml vil fungerer som sjette mand/substitute (-:
Vi er glade for at være tilbage. og glæder os til at uddele nogle skaller! HF


alphaMatrix.css ser nu således ud:
Denmark Brumme 
KONSekvnz
Denmark mvpede 
Denmark ricehigh 
Denmark Maze_R
Denmark mL -Reserve

comments
Sort:    

#1 by mvpede Clanmember 04.03.2011 - 23:15
  Denmark email homepage offline quoteDET BLIVER VILD DET HER!

#2 by Maze R 05.03.2011 - 12:23
  Denmark email homepage offline quote

Den kommentar skal du fandme have ros for Peter!

#3 by k0rN 06.03.2011 - 22:20
  not available email offline quote

Haha vi hygge spiller lidt.... ej det skal nok blive godt ;)

#4 by KASPERPURE 09.03.2011 - 23:05
  Denmark email homepage offline quote

SAA DET NUUU!! :D (indsæt kalkun)To add your comment you have to be registered and logged in!

register now
log in

Partners

Phonehome
XDZign.dk

Latest News

NEW | AM | CSGO | CSS | COD4  
alphaMatrix on instagram!
alphaMatrix sender nyt hold til LAN i Skive
alphaMatrix on facebook!
Ingen backup i alphaMatrix
MORE 

Statistic

  123 visits (today)
  214 visits (yesterday)
  8659 visits (month)
  524539 visits total
  63 registered users
  0 users online
  3 guests online
  Show statistic